Kezdetek       Plakettek       Segítségre várunk       Publikációk       Élőszóban a Múzeumról       Veszteségeink

Alapvetõ hozzáállásunk szerint úgy gyûjtünk, mint egy jó "ószeres", mindent, ami kapcsolatba hozható az épületgépészettel, vagy ami például egy konyhai, szobai, fürdõszobai enteriõr bemutatásához kellhet, a tintatartótól kezdve a kávédarálón át a kávépörkölõig, ill. a kenyérpirítóig....

Nemrégiben érkezett egy kérdés, miszerint "A10 típusú gáz-vízmelegítõnk van-e már?"
Válaszunk: " még csak 6 db van".
"De kár" - így a kérdezõ, "tudtam volna adni egyet".
"Hol függ ez össze" kérdeztük mi, "ugyanis kis országunkban 18 épületgépészeti középiskola mûködik."

Úgy gondoljuk e többlet példányokat a Múzeumunk tulajdonaként, mint "bemutató darabokat" ezekben helyezzük majd el. Mondanom sem kell, megkaptuk ezt is!

Mindenki segítségére számítunk, aki jó ötletnek tartja minden napjaink relikviáinak megmentését. Az sem baj, ha valaki sem írásos, sem tárgyi emlékekkel sem tudja gazdagítani gyûjteményünket, viszont jó gondolatai, ismeretei vannak lelõhelyekrõl, ill. a gyûjtéssel vagy a bemutatással kapcsolatban.

Várjuk azon lelkes szakemberek jelentkezését, akik szívesen vállalkoznának önzetlen munkavégzésre, és örömmel segítenének a tárgyak bemutatható állapotba hozásában.

Várjuk fotósok jelentkezését is, akik tárgyaink megörökítésével járulnának hozzá a virtuális múzeum gazdagságának növeléséhez.

Mindemellett várjuk bármi nemû visszajelzésüket, ötleteiket is az alábbi e-mail címen:
otlet@epuletgepeszetimuzeum.hu